Tuesday 25 February 2014

Kuvia Iphonesta

Moikkamoi! Ajattelin tehdä teille kuvia puhelimestani tyyppisen postauksen, sillä tämän tyyppisistä postauksista on aina pidetty. (toivottavasti tekin pidätte) Tässä onkin sitten tapahtunut vaikka mitä ja helpointa tapahtumista on postata tässä yhdessä postauksessa kuin monessa eri postauksesta.

Wanhat ovatki olleet nyt se tämän vuoden odotetuin kohokohta ja ne sujuivatkin minun suhteeni yllättävän hyvin, vaikka vielä wanhojen päivänä stressasin kaikesta turhasta. Vinkkinä niille keillä wanhojen tanssit ovat edessä, niin älkää stressatko yhtää tuona päivänä vaan nauttikaa ja pitäkää hauskaa! On ihanaa, että edes kerran elämässä voi pukeutua kunnolla prinsessaksi ja näyttää prinsessalta.

Mutta nyt kun wanhatkin ovat jo takana odotus suuntaa kesää kohti, sillä täytän kesäkuun alussa huimat kahdeksantoista vuotta. Myös ajattelimme poikaystäväni kanssa ulkomaille lähtöä kesällä synttäreideni kunniaksi. (maltan tuskin odottaa) Tälle keväälle ei olekkaan sen kummempia tapahtumia kuin Nikon kahdeksanvuotis-synttärit ja kaksi rankkaa koeviikkoa, joista pitäisi jotenkin selvitä. Mun viime jakson koeviikko menikin vähän penkin alle, mutta nyt on otettava niskasta kiinni ja löytää se motivaatio. Onneksi saimme helpotusta eilen Annun kanssa koulupäivään, kun päätimme lähteä Helsinkiin syömään hypärillä.










1. Asun yksityiskohtia (harmittaa, että kellostani on lähtenyt yksi timanteista irti, sillä tuo on yksi lempparikelloistani) 2,3&4. Menimme siis hypärillä Helsinkiin syömään vapianoon ja vähän shoppailemaan. Söimme molemmat creme de pollo -pastat eli kanapastat ja yllätyin positiivisesti.














1,2,3&4. Muutama kuva mekoistamme, mitä olette kovasti halunneet nähdä! (pahoittelut laadusta) Kuvat ovat otettu ennen tansseja ja meitä jännitti todella paljon ja sen huomasi tunnelmassa, mutta onneksi se katosi kun pääsimme tanssimaan! Ajattelin myydä varmaan pian mekkoni, joten vink vink tuleville wanhojen tanssijoille.










1. Kuva minusta wanhojen jälkeen. 2. Minä ja poikaystäväni tanssimme wanhat yhdessä, vaikka Niko onkin ammattikoulussa, mutta onnekseni sain silti tanssia hänen kanssaan, sillä halusin sitä todella kovasti. 3. Tanssimme vähän wanhojen remixiä. 4. Lähempää kuvaa meistä ja kampauksestani.









1. Uusien lasien testailua 2. Kävin laittamassa ennen wanhoja geelikynnet, sillä en luottanut tekokynsien liimoihin. Mietin aluksi laittaisinko vaaleanpunaiset, jotta ne sopisivat kivasti mekkooni, mutta loppujen lopuksi päädyin normaaliin ranskalaiseen manikyyriin. 3. Jatkoille hieman juomia 4. Annulla valmistautumassa jatkoille.

Mitä piditte postauksesta?

No comments:

Post a Comment