Saturday 8 March 2014

Päivän asua ja kuulumisia

Heräsin tänä aamuna ihanaan auringonpaisteeseen kultani vierestä ja päätin heti, että tänään on pakko ottaa muutamat asukuvat tänne blogiin, kun vihdoinkin aurinko on esillä. Tänään oli myös jotenkin todella helpottavaa nukkua pitkään raskaan kouluviikon jälkeen, sillä meillä oli torstaina koulun jälkeen uusinnat, mitkä eivät mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut. Toivottavasti edes pääsen kokeesta läpi!

Kuvailin teille siis tämän päivän asun, johon olen itse erittäin tyytyväinen. Johtuen varmaan siitä, että jalassani on eilen ostetut uudet farkut. Käyvin vähän shoppailemassa äitini kanssa Jumbossa pyöreillä päivillä, sillä  meillä on tapana mennä äitini kanssa aina perjantaisin shoppailemaan. Seuraava shoppailureissu onkin jo tiistaina edessä, sillä vaatekaappini tarvitsee hieman uudistusta. 

Tänään mulla ei olekkaan sen suurempia suunnitelmia, kuin Nikon kanssa aikaa viettämässä. Pidämme rauhallisen koti-illan, sillä huomenna juhlistammekin Nikon synttäreitä. En osaa mitenkään kuvitella, että pian oma kultani on kohta täysi-ikäinen ja itse joudun odottamaan vielä kolme kuukautta omiin synttäreihini.


Nuo uudet housut pääsevätkin kovaan käyttöön, sillä olen mustien housujen suuri kuluttaja. Ne pysyvät minulla hyvänä jonkun kuukauden ajan kunnes ne alkavat haalistua ja löystyä ja joudun taas etsiä uusia istuvia housuja. Olen kylläkin kuullut noista kyseisistä housuista pelkkää hyvää ja nyt toivon niiden pitävän paikkaansa, jotta housut olisivat hintansa arvoiset.

Onko teillä kenties kokemusta Dr . Denim farkuista? 

2 comments:

  1. kiva asu, varsinkin tuo neule<3 ja hyvää naistenpäivää muuten! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon sulle! <3 ja samoin! :) (vaikka kommenttini tulikin hieman myöhässä)

      Delete